RateHawk
13.04.2021 13.04.2021
RateHawk lansează vânzarea de servicii de transfer pe platforma sa
RateHawk.com, un instrument B2B online pentru rezervarea de hoteluri și de bilete de avion pentru profesioniștii din sectorul turistic, a lansat o nouă opțiune: partenerii serviciului pot rezerva acum direct transferuri pentru turiștii lor în peste 100 de țări. Noua funcție este deja la dispoziția utilizatorilor înregistrați în conturile lor online.

Felix Shpilman, CEO al Emerging Travel Group, compania care administrează RateHawk, a comentat: „Confortul și comoditatea partenerilor noștri în colaborarea cu RateHawk reprezintă prioritatea noastră principală. Știm cât este de important pentru profesioniștii din sectorul turistic să poată rezerva toate componentele unei călătorii în același sistem, așadar depunem eforturi constante să oferim utilizatorilor noștri o gamă cât mai bogată de servicii turistice. Ne așteptăm ca posibilitatea de a comanda transferuri să devină un serviciu suplimentar foarte apreciat pentru cei 19.000 de parteneri care deja rezervă hoteluri, bilete de avion și închiriază mașini pentru clienții lor pe RateHawk”.

Partenerii pot comanda transferuri la următoarele tarife: Economic+, Confort, Minivan, Business și Clasa Întâi. Un partener poate rezerva un transfer pentru un grup de până la opt pasageri într-o singură comandă. Pentru a rezerva un transfer, utilizatorul sistemului trebuie să specifice punctul de plecare și destinația călătoriei, data și ora de începere, numărul pasagerilor, cantitatea și parametrii scaunelor de mașină pentru copii (dacă este cazul), numărul zborului și cantitatea și dimensiunile bagajelor. Acest serviciu trebuie rezervat cu cel puțin 24 de ore înainte de începerea transferului.

Partenerul poate stabili comisionul în mod autonom. Rezervarea este plătită prin transfer bancar, cu cardul sau din limita de credit a partenerului. După efectuarea plății, în contul online al agentului apare un voucher care conține toate informațiile despre transfer. Serviciul este deja disponibil în versiunea desktop a platformei RateHawk și noua funcție va fi adăugată în curând și în aplicația pentru mobil.