Prensa

RateHawk
29.09.2021 29.09.2021
A RateHawk bővíti az együttműködési lehetőségeket, és megkezdi a partnereszközök használatát
A RateHawk.com – amely egy az utazási szakemberek számára hotelek, repülőjegyek, és transzferek lefoglalására létrehozott szolgáltatás – kifejlesztett egy új eszközt: most már az új partnerprogram keretein belül is együtt lehet működni a RateHawkkal, amely által a RateHawk partnerei a saját online forrásaikat használva értékesíthetik a szállodáikat, és ezzel további jövedelemre tehetnek szert.

Az eszköz különösen nagy szereppel bír majd azon online szolgáltatások és utazási irodák számára, amelyek bővíteni kívánják szolgáltatásaiat, és szeretnék megkezdeni a szállodák értékesítését a saját weboldalukon, azonban nem képesek jelentős forrásokat a saját rendszerük technológiai fejlesztésébe belefektetni, vagy nem állnak készen a beszállítók komplex integrációjára. Ezeket a partnereszközöket azoknak az utazási blogoknak és hasonló weboldalaknak a tulajdonosai is használhatják, akik szeretnének bevételre szert tenni a B2C forgalmukból, és további jövedelemre vágynak.

Az új eszközök használatához a partnernek csatlakoznia kell a RateHawk partnerfiókjához, létre kell hoznia egy referálási hivatkozást vagy widgetet, és el kell helyeznie azokat a weboldalán. Így a partner lehetővé teszi a weboldalát meglátogató személyek számára, hogy a több mint 1,5 millió szálláshelylehetőség között megkeressék, majd lefoglalják a nekik kedvező szállást. Minden sikeres foglalásért a partnerek a foglalás teljes összegének 5%-át kapják meg.

Felix Shpilman, a RateHawkot kezelő Emerging Travel Group vezérigazgatója hozzátette: „Tudjuk, hogy mennyire bonyolult partnereink számára a vállalkozásaik fejlesztése az instabil körülmények és a még fennmaradt korlátozások mellett. Ezért szeretnénk, ha a RateHawkkal való együttműködésük kényelmes és nyereséges lenne számukra. Az új partnereszközök bevezetése során is ez volt a célunk, hiszen olyan további bevételi forrássá válhatnak a vállalatok számára, amelyek nem jelentenek számukra többletköltséget. Minden olyan ügyfélkapcsolati problémát mi kezelünk, amelyek esetén a felhasználók már leadták foglalásukat, így partnereinknek nem kell további időt vagy erőforrást szánniuk ezek megoldására, hanem azonnal pénzt kereshetnek vele.”

A foglalásokra és a partnerek által megszerzett jutalék összegére vonatkozó információk a RateHawk-partnerfiók felületén belül az asztali verzióban érhetők el – ezeket mindig valós időben frissítjük, így partnereink mindig a legfrissebb adatokhoz férhetnek hozzá. A korábbi foglalások jutalékait a kijelentkezést követően havonta egyszer fizetik ki.

A RateHawk új és meglévő ügyfelei egyaránt csatlakozhatnak a partnereszközökhöz. Ehhez az új felhasználóknak a felületen történő regisztráció során ki kell választaniuk az együttműködés típusát, azaz a partnerséget. A meglévő partnerek saját maguk is csatlakoztathatják partnerfiókjukat a szerződés beállításaiban, vagy forduljanak segítségért az ügyfélkapcsolati menedzserükhöz.