RateHawk
19.01.2021 19.01.2021
A RateHawk megkezdi a repülőjegyek értékesítését
A RateHawk.com, az online szállásfoglalási platform utazási szakemberek számára megkezdi a repülőjegyek értékesítését a felületén: a szolgáltatás partnerei – utazási irodák, üzleti utaztatási irodák és utazási szakemberek – mostantól egyetlen rendszerben foglalhatják le a szállodákat, repülőjegyeket és egyéb utazási szolgáltatásokat. A repülőjegyek 2021. február 28-ig promóciós áron vásárolhatók meg.

Felix Shpilman, a RateHawkot működtető Emerging Travel Group vezérigazgatója megjegyezte: „A repülőjegyfoglalási lehetőség régóta várt funkció a RateHawk sok ügyfele számára. Az utazási szakemberekkel végzett többéves munkánk során sikerült létrehoznunk egy olyan innovatív utazásfoglalási eszközt, mely partnereink által elvárt széleskörű funkcionalitással, felhasználóbarát felülettel és a legjobb ügyfélszolgálattal rendelkezik szerte a világon. A RateHawk ügyfelei most már a felület minden előnyét kihasználhatják, amely nem csak hotelfoglalást jelent, hanem a vonzó áron történő repülőjáratok megtervezését is, ami jelentősen növeli üzletük jövedelmezőségét.”

Ön mostantól jegyeket rendelhet a világ több mint 200 légitársaságának rendszeresen induló járataira, és az elkövetkező hónapokban több mint 150 fapados légitársaság is csatlakozik majd a felülethez. Az új szolgáltatás használatának megkezdéséhez regisztrálni kell a RateHawk rendszerben. A lefoglalt és kibocsátott jegyekkel kapcsolatos információk a RateHawk online fiók Repülőjegyek részében találhatók meg, és a rendszer webes verziójából érhetők el. A közeljövőben a RateHawk mobilalkalmazásában is lehetőség nyílik a megrendelt repülőjegyek megtekintésére.

A szükséges jegyek szűrőkkel választhatók ki, a jegyek például az indulási és érkezési idő, az előnyben részesített légitársaság, a csatlakozások száma és az engedélyezett poggyászok szerint egyaránt rendezhetők. Ön egyirányú, retúr és több célállomásra szóló jegyek közül válogathat, és az utóbbi akár négy járatot is magában foglalhat. Partnereink egy megrendelésen belül legfeljebb kilenc fős csoportok számára foglalhatnak le repülőjegyeket. 

A RateHawk rugalmas funkcionalitása lehetővé teszi a partner számára, hogy önállóan határozza meg az ügynök jutalékának összegét – a teljes megrendelésre, vagy minden utasra és repülési szegmensre külön-külön összeget állíthat be. A repülőjegy a partner hitelkeretéből vagy a RateHawk rendszerben történő túlfizetés igénybevételével fizethető ki.