RateHawk
20.03.2019 20.03.2019
Elindult a RateHawk.com profi utazászervezőknek nyújtott online foglalási szolgáltatása
Az Emerging Travel Grouphoz tartozó RateHawk.com, az utazási szakembereknek, utazási irodáknak és vállalati utazásszervezőknek készített online rendszere, most már a magyar piacon is elérhető. A RateHawk.com oldalán világszerte 220 ország több, mint 1 millió szálláshellye foglalható online az utazásszervezők számára.

Felix Shpilman, az Emerging Travel Group vezérigazgatója megjegyezte: ‘Az elmúlt két évben Európa, Dél-Amerika és Afrika piacain tevékenykedtünk, és örömünkre szolgál, hogy végre Magyarországon is elindulhatunk. Több mint 6000 utazásszervező ügyfelünk 100-nál is több piacon használja szolgáltatásainkat. Célunk, hogy 2019 végére partnereink számát 15 000-re emeljük, amelyhez a magyar partnereink is jelentősen hozzájárulnak’.

A RateHawk 2016-ban alakult, és ahogyan a ZenHotels, az Ostrovok és a B2B.Ostrovok, szintén az Emerging Travel Group része. A vállalat székhelye az Európai Unión belül, Cipruson található. A 2018-as teljesítményadatok több mint 300%-os növekedést mutatnak 2017-hez képest. Az oldal jelenleg nyolc nyelven érhető el: angol, német, francia, olasz, spanyol, lengyel, portugál és orosz, de már dolgozunk további fordításokon is, így hamarosan magyar nyelven is elérhető lesz.

Az online szállásfoglalás mellett a vállalat csoportos és egyéni szállodai foglalásokat, transzfereket és autókölcsönzést is kínál.