RateHawk
08.12.2020 08.12.2020
RateHawk lansează o aplicație pentru mobil pentru agenți de turism
RateHawk.com, un instrument B2B online pentru rezervarea de hoteluri și servicii de călătorie, a dezvoltat o aplicație pentru mobil pentru agenții de turism din România. Noua tehnologie va permite profesioniștilor din sectorul turismului să rezerve hoteluri și să gestioneze operațiuni de pe telefonul mobil. Clienții corporativi ai serviciului pot și ei să folosească aplicația – funcționalitatea acesteia le permite să organizeze călătorii de afaceri integral. Aplicația este disponibilă în limba română.

Utilizatorii aplicației pot selecta și rezerva hoteluri pentru clienții lor, pot vizualiza informații despre rezervări, adăuga comentarii la rezervări, personaliza conturile online ale acestora și găsi detaliile de contact ale managerului de cont și ale serviciului de asistență. Succesiv, funcționalitatea aplicației va fi extinsă și în timp aceasta va ajunge să ofere toate funcțiile sistemului, inclusiv capacitatea de a compara tarife, de a salva datele călătorilor, de a comanda transferuri și chiar de a conversa pe chat cu serviciul de asistență. 

Felix Shpilman, Directorul General executiv al Emerging Travel Group, care gestionează RateHawk, a comentat: „Continuăm să inovăm sectorul turismului prin introducerea de soluții noi și produse de avangardă. Tehnologiile pentru dispozitive mobile sunt înglobate în numeroase sfere ale vieții, ușurând mult operațiunile cotidiene. Profesioniștii din sectorul călătoriilor trebuie să aibă la dispoziție tehnologiile adecvate pentru a oferi clienților o asistență excelentă. Noua aplicație pentru mobil va simplifica munca agenților de turism și o va eficientiza și mai mult, ajutându-i să-și servească clienții oricând și oriunde.”

Aplicația RateHawk este disponibilă pentru utilizatorii platformelor iOS și Android. Poate fi descărcată gratuit în App Store și Google Play. Pentru a începe utilizarea aplicației, este necesară înregistrarea în sistemul RateHawk.