Prensa

RateHawk
08.12.2020 08.12.2020
RateHawk pokreće prvu mobilnu aplikaciju za turističke agente u Srbiji
RateHawk.com, B2B platforma za online rezervisanje hotela i turističkih usluga, razvila je prvu mobilnu aplikaciju za turističke agente u Srbiji. Nova tehnologija omogućiće profesionalcima iz turističke industrije da rezervišu hotele i upravlјaju transakcijama putem svojih pametnih telefona. Korporativni klijenti takođe mogu da koriste aplikaciju - njena funkcionalnost im daje mogućnost da organizuju poslovna putovanja u punom obimu. Aplikacija je dostupna na srpskom jeziku.

Korisnici aplikacije mogu da biraju i rezervišu hotele za svoje klijente, pregledaju informacije o rezervacijama, dodaju komentare pri rezervacijama, podešavaju svoje naloge i pronađu kontakt informacije ličnog rukovodioca naloga i korisničke podrške. U budućnosti će funkcionalnost aplikacije biti proširena, a vremenom će početi da pruža sve funkcije sistema, uklјučujući mogućnost upoređivanja cena, čuvanja podataka o putnicima, naručivanja transfera, pa čak i čet sa korisničkom službom. 

Feliks Špilman, izvršni direktor Emerging Travel Group-e koja upravlјa RateHawk-om, izjavio je: „Nastavlјamo da unapređujemo turističku industriju novim rešenjima i inovativnim proizvodima. Mobilna tehnologija duboko je ukorenjena u mnogim oblastima života, što čini svakodnevne zadatke mnogo lakšim. Turistički profesionalci moraju biti opremlјeni tehnologijama kako bi mogli da pruže odličnu uslugu klijentima. Nova mobilna aplikacija pojednostaviće rad turističkih agenata i učiniti ga još efikasnijim, omogućavajući im da pružaju usluge klijentima bilo kada i bilo gde“.

RateHawk aplikacija je dostupna klijentima na iOS i Android platformama. Besplatno se može preuzeti sa App Store-a i Google Play-a. Da biste započeli rad sa aplikacijom potrebno je da se registrujete na RateHawk sistem.