Prensa

RateHawk
13.03.2023 13.03.2023
A RateHawk bővíti magyarországi kereskedelmi csapatát, és felgyorsítja a növekedését
A RateHawk.com, egy turisztikai vállalkozások számára nyújtott szállodafoglalással, repülőjegyekkel és transzferekkel foglalkozó internetes rendszer bejelentette a magyarországi csapatának bővítését: A RateHawk felvette Kedves Mariannát és Végh Balázst, akik magyarországi üzletfejlesztési vezetőként csatlakoznak.

Kedves Marianna több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a turisztika területén, ami során a turisztikai iparág különféle légitársaságainál, utazási irodáinál és egyéb vezető vállalatainál töltötte be az értékesítési vezető szerepét. A RateHawknál betöltött új munkakörében Marianna az új ügyfelek bevonására, a kiemelt ügyfelek támogatására és a szakmai kapcsolatokra fog koncentrálni.

Végh Balázs az utazási ágazatban eltöltött 26 év során rengeteg tapasztalatot gyűjtött. Ez idő alatt az értékesítés és az előző munkaköreiben kiépített szoros kapcsolatok fenntartása terén bizonyított. Balázs fog felelni a vállalat pozíciójának megerősítéséért Magyarországon, valamint az új üzleti lehetőségekért.

Piotr Wiklak, a RateHawk Visegrádi Csoportért felelős üzletfejlesztési igazgatója elmondta: „A RateHawk ambiciózus növekedési tervekkel rendelkezik Magyarországon, és az új kinevezések mutatják, hogy új szintre akarjuk emelni a piaci jelenlétünket. Mind Marianna, mind Balázs komoly eredményekkel büszkélkedhet, és átfogó tapasztalatokkal rendelkezik. Csatlakozásukkal olyan szakértelemre teszünk szert, amely kétségkívül segítséget fog nyújtani számunkra, hogy megerősítsük a RateHawk piaci jelenlétét, és több üzleti lehetőséget teremtsünk.”

Kinevezésével kapcsolatban Kedves Marianna elmondta: „Nagy lelkesedéssel csatlakozom a RateHawkhoz, a piac egyik műszakilag legfejlettebb utazási felületéhez. A RateHawk több, mint 1,8 millió egyedi lehetőséget kínál, amelyet a világ 160 legjobb szállodaipari szolgáltatójától, valamint közvetlen szállodaszerződéseken keresztül szerez be. Mindez a csúcstechnológiával, a felhasználóbarát felülettel és a nagyszerű szolgáltatással kombinálva hatalmas értéket biztosít irodai partnereink számára, miközben a növekedésünk töretlen.” 

Végh Balázs hozzátette: „A RateHawk növekedési sebessége és technológia funkcionalitása lenyűgöző. Jómagam már régóta használom a rendszert, így nagyon nagy örömmel csatlakoztam ehhez az utazási ágazat élvonalába tartozó vállalathoz. A RateHawk tökéletes helyzetben van ahhoz, hogy segítséget nyújtson partnereinek a digitális átalakulásban, és, hogy bármilyen ügyféligénynek eleget tegyen.” 

A RateHawk partnereinek a száma meghaladta a 38 000-et, és 120 országot ölel fel. A RateHawk Magyarországon hivatalosan 2018-ban indult. A felület ügyfelei számára világszerte több mint 1,8 millió szállással kapcsolatos lehetőséget kínál. 2021-ben a RateHawk bevezette repülőjegy-kínálatát, amelynek keretében több mint 350 légitársaságtól kínál jegyeket. A felület ugyanakkor több mint 150 országban kínál transzfereket. A RateHawk iOS és Android eszközökön elérhető mobil alkalmazást is kínál. A letöltések száma meghaladja a 34 000-et.