RateHawk
08.12.2020 08.12.2020
A RateHawk elindítja az első mobil alkalmazást utazási irodák számára Magyarországon
A RateHawk.com B2B online szállásfoglaló platform kifejlesztette az első mobil alkalmazást utazási irodák számára Magyarországon. Az új technológia lehetővé teszi az utazási szakemberek számára, hogy szállodákat foglaljanak és okostelefonjaikról kezeljék a tranzakciókat. A szolgáltatás vállalati ügyfelei is használhatják az alkalmazást - funkcionalitása lehetőséget ad számukra üzleti utak teljes megszervezésére. Az ajánlat magyar nyelven is elérhető.

Az alkalmazás felhasználói választhatnak és foglalhatnak szállodákat az ügyfeleik számára, megtekinthetik a foglalási információkat, megjegyzéseket fűzhetnek a foglalásokhoz, beállításokat végezhetnek az online fiókjaikban, és megtalálhatják a kapcsolattartók és az ügyfélszolgálati csoport elérhetőségeit. A jövőben az alkalmazás funkcionalitása bővülni fog, és idővel a rendszer összes funkciója elérhető lesz, beleértve az árak összehasonlítását, az utazói adatok tárolását, a transzferek megrendelését, sőt az ügyfélszolgálattal való kommunikációt is.

Felix Shpilman, a RateHawkot működtető Emerging Travel Group vezérigazgatója megjegyezte: „Folyamatosan fejlesztjük az utazási ágazatot új megoldásokkal és innovatív termékekkel. A mobil technológia az élet számos területén jelen van és ezáltal a mindennapi feladatok sokkal könnyebbé válnak. A turisztikai szakemberek számára biztosítani kell a technológiát, hogy kiváló ügyfélszolgálatot tudjanak nyújtani. Az új mobilalkalmazás leegyszerűsíti és még hatékonyabbá teszi az utazási irodák munkáját, segítve őket az ügyfelek kiszolgálásában bármikor, bárhol.”

A RateHawk alkalmazás iOS és Android platformon is elérhető a felhasználók számára. Ingyenesen letölthető az App Store-ból és a Google Play-ből. A mobil alkalmazás használatához RateHawk regisztráció szükséges.