Prensa

RateHawk
12.04.2021 12.04.2021
A RateHawk megkezdi felületén a transzferek értékesítését
A RateHawk.com, az utazási szakemberek számára hotelek és repülőjegyek lefoglalására létrehozott szolgáltatás, új funkciót indított el: a szolgáltató partnerei most már több mint 100 országban közvetlenül is lefoglalhatják utasaik számára a transzfereket. Az új funkció a regisztrált felhasználók számára már elérhető az online fiókjukon.

Felix Shpilman, a RateHawkot kezelő cég, az Emerging Travel Group vezérigazgatója hozzátette: „A RateHawk-kal történő együttműködés során partnereink komfortja és kényelme a mi fő prioritásunk. Tudjuk, mennyire fontos, hogy az utazási szakemberek az utazás minden elemét ugyanabban a rendszerben foglalhassák le, ezért folyamatosan azon dolgozunk, hogy felhasználóink számára a lehető legszélesebb körű utazási szolgáltatásokat tegyük elérhetővé. Arra számítunk, hogy a transzferek megrendelésének lehetősége egy nagyon népszerű kiegészítő szolgáltatás lesz majd mind a 19 000 partnerünknek, akik ügyfeleik számára a szállodák és repülőjegyek lefoglalását, valamint az autókölcsönzést már egyaránt a RateHawk felületén bonyolítják le.”

A partnerek a következő áron rendelhetik meg a transzfereket: Economy+, Comfort, Minivan, Business és First Class. Partnereink egy megrendelésen belül legfeljebb nyolc utasból álló csoportok számára foglalhatnak le transzfereket. A transzfer lefoglalásához rendszerünk felhasználójának meg kell határoznia az utazás kezdő- és végpontjait, a dátumot és az indulás idejét, az utasok számát, az esetlegesen szükséges gyermekülések mennyiségét és paramétereit, a járat számát, valamint a poggyászok mennyiségét és méreteit. A szolgáltatást legkésőbb 24 órával a transzfer megkezdése előtt kell lefoglalni. 

A partner önállóan is beállíthatja a jutalékot. A foglalás banki átutalással, kártyával vagy a partner hitelkeretéből fizethető. A fizetést követően egy kupon jelenik meg a partner online fiókján, amely minden a transzferrel kapcsolatos információt tartalmaz. A szolgáltatás már elérhető a RateHawk felületének asztali változatában, valamint az új funkciót hamarosan a mobilalkalmazásban is elérhetővé tesszük.