Prensa

Emerging Travel Group
12.04.2021 12.04.2021
RateHawk pokreće prodaju transfera na svojoj platformi
RateHawk.com, onlajn B2B servis za rezervisanje hotela i avio-karata za profesionalce u turističkoj industriji, lansirao je novu funkciju: korisnici platforme od sada mogu direktno da rezervišu transfere za svoje turiste u više od 100 zemalja. Nova opcija je već dostupna registrovanim korisnicima preko njihovih onlajn naloga.

Feliks Špilman, izvršni direktor Emerging Travel Group-e koja upravlјa RateHawk-om, izjavio je: „Naši glavni prioriteti su udobnost i pogodnosti koje imaju naši partneri prilikom rada sa RateHawk-om. Svesni smo da je turističkim profesionalcima vrlo važno da mogu da rezervišu sve što je neophodno za samo putovanje u jednom sistemu i zbog toga neprestano radimo na tome da pružimo našim korisnicima najveći mogući izbor turističkih usluga. Očekujemo da će ponuda transfera biti veoma popularna dodatna usluga za naših 19.000 partnera koji za svoje klijente, preko RateHawk-a, već rezervišu hotele, avio-karte i vrše iznajmljivanje vozila.”

Korisnici platforme mogu rezervisati transfere po sledećim tarifama: Economy+, Comfort, Minivan, Business i First Class tarifi. Partner može rezervisati transfer za maksimalno osam putnika u jednoj narudžbenici. Da bi rezervisao transfer, korisnik sistema treba da navede početnu i krajnju tačku putovanja, datum i vreme početka transfera, broj putnika, količinu i karakteristike svih neophodnih auto-sedišta za decu (po potrebi), broj leta kao i količinu i dimenzije prtljaga. Usluga mora biti rezervisana najkasnije 24 časa pre početka samog transfera. 

Partner može podesiti proviziju nezavisno od ostalog. Rezervacija može biti plaćena transferom preko banke, karticom ili putem kreditnog limita partnera. Nakon uplate, na onlajn nalogu agenta, dobićete vaučer sa svim informacijama o transferu. Usuga je već dostupna na desktop verziji RateHawk platforme, a nova funkcija će uskoro biti dodata i na mobilnoj aplikaciji.