RateHawk
27.04.2022 27.04.2022
RateHawk marchează a șasea aniversare și raportează rezultate trimestriale solide în România
RateHawk.com, un sistem online de rezervări de hoteluri, bilete de avion și transferuri pentru profesioniștii din domeniul de turism, în aprilie 2022 marchează șase ani de activitate și raportează o creștere puternică în România.
RateHawk
21.03.2022 21.03.2022
RateHawk lansează noi mijloace bazate pe tehnologie pentru plata rezervărilor
RateHawk.com, un sistem online pentru rezervări hoteliere, de bilete de avion si transferuri pentru profesioniștii din domeniul turismului, a lansat noi mijloace de plată: Partenerii RateHawk pot acum plăti servicii de călătorie cu cardul clientului în timpul rezervării sau de la distanță, trimițând clientului un link de plată. Noile soluții vor ajuta agenții să îmbunătățească simțitor atât asistența oferită clienților cât și fluxul de plată, garantând în același timp că activitatea se desfășoară în siguranță în orice condiții epidemiologice.
RateHawk
13.04.2021 13.04.2021
RateHawk lansează vânzarea de servicii de transfer pe platforma sa
RateHawk.com, un instrument B2B online pentru rezervarea de hoteluri și de bilete de avion pentru profesioniștii din sectorul turistic, a lansat o nouă opțiune: partenerii serviciului pot rezerva acum direct transferuri pentru turiștii lor în peste 100 de țări. Noua funcție este deja la dispoziția utilizatorilor înregistrați în conturile lor online.
RateHawk
08.12.2020 08.12.2020
RateHawk lansează o aplicație pentru mobil pentru agenți de turism
RateHawk.com, un instrument B2B online pentru rezervarea de hoteluri și servicii de călătorie, a dezvoltat o aplicație pentru mobil pentru agenții de turism din România. Noua tehnologie va permite profesioniștilor din sectorul turismului să rezerve hoteluri și să gestioneze operațiuni de pe telefonul mobil. Clienții corporativi ai serviciului pot și ei să folosească aplicația – funcționalitatea acesteia le permite să organizeze călătorii de afaceri integral. Aplicația este disponibilă în limba română.
1
1